Featured Posts

Op zoek naar een geschikt stuk bouwterrein

March 14, 2017

In eerste instantie zijn we op zoek gegaan naar een geschikte hal langs het water tussen Rotterdam en Utrecht. We hebben de rivieren langs gereden. Daar waar ik een hal trof, was die oud, guur en koud. De bouw van het schip moet fun gaan worden. Dat kan niet in een koude tochtige hal. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op een stuk grond in Utrecht/Nieuwegein. Mooi aan het water gelegen. Dicht bij het centrum van Utrecht.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Frame ontwerpen en bouwen voor ondersteuning casco

June 27, 2017

1/3
Please reload

Recente items
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon