Featured Posts

Bezoek aan een Chinese Tentenfabrikant

April 6, 2017

Voor de bouw van het schip was Utrecht een gewenste locatie. Daar hebben we een stuk grond kunnen huren. Om te kunnen werken hebben we een hal nodig, een tijdelijke hal, ofwel een luxe tent. Gaan we zo'n tent huren of kopen in China. Jerome Dirven is naar China afgereisd en werd overtuigd door de Chinezen dat ze een goede tent kunnen bouwen. Alleen werd later het vergunningen traject lastig. De gemeente vereiste berekeningen waar de Chinezen geen ervaring mee hadden. We hebben uiteindelijk voor de huur van een Nederlandse tent gekozen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Frame ontwerpen en bouwen voor ondersteuning casco

June 27, 2017

1/3
Please reload

Recente items
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon