top of page
Featured Posts

Wijzigingen in het casco in opdracht gegeven aan Bloemsma B.V.


Nadat we in januari 2017 besloten hadden het casco te kopen, hadden we geen enkele ervaring met de bouw van zulke schepen. Bij een bezoek aan een zusterschip, vond ik de engine room veel te klein voor een techneut als ik. Als dit schip met 2 personen zonder bemanning te varen moet zijn, moeten kleine defecten zelf verholpen kunnen worden. De machinekamer moet dus groter. Ik ervaarde ook dat de meeste zeilschepen gebouwd worden for cruising, dus grote groepen mensen. Ik wil dit schip bouwen voor familie gebruik.

The truly classic 90 hull belongs to the successful and popular TC 90 series designed by André Hoek. The hull is the fourth of his kind en was built in 2009 by Bloemsma. On the 20th of February 2017 the hull was moved from the storage to the workshop of Bloemsma, where the last modifications were made. An big difference with the TC 90 series are the three portholes on each side of the yacht. The portholes provides a lot of light that will seem to make the spaces look larger and brighter.

After a month of hard work the result looks


Recente items
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page