top of page

Hoge kwaliteit

CAD tekenaar

Medio 2018 zijn wij begonnen met het interieur. Het gehele binnenschip hebben wij gescand en vervolgens zijn wij begonnen met het intekenen van enkele meubels, wanden en plafonds. Ons idee is dat wij straks min of meer seriematig alle objecten kunnen zagen, frezen en boren. En vervolgens alle objecten kunnen samenbouwen. En daarna plaatsen.

December 2018 en januari 2019 hebben wij de eerste hut ingericht om te kijken of onze aanpak werkt. Om de dead line's in onze planning te gaan halen, zien we dat we nu klem lopen op mankracht. Slechts 1 hut is nu gereed, maar 80% van de binnenzijde moet dus nog. En vervolgens gaan we aan slag met de buitenzijde. 

 

Hoewel wij Shipborn zijn gestart als een start-up voor slechts 1 jacht, is er nu 95% zekerheid dat wij meerdere schepen gaan bouwen. Daarom zoeken wij nieuwe medewerkers voor een langere periode. 

Het team bestaat nu uit ca 10 jongens in de leeftijd van 19 tot en met 25 jaar. Het team is gelijkgestemd en saamhorig. Dat willen we zeker zo houden. Bij de selectie speelt leeftijd geen rol, maar wel het passen binnen het team. Ook al werk je bij een solide werkgever (GBS-international), binnen Shipborn bestaat een groot hobby gevoel. 

CAD02.jpg

Sinds 2018 is ons bedrijf een erkend leerbedrijf. 

Wij denken dat we heel veel leuk werk voor jou in petto hebben. En laten we eerlijk wezen. Een schip is toch echt weer een volgende dimensie in het vak. 

Ben jij degene die misschien ons team gaat versterken? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

 

Jouw rol als CAD tekenaar?

Als CAD tekenaar binnen Shipborn ontwerp je het interieur aan de hand van design richtlijnen. Eerst de binnenzijde, daarna de buitenzijde. De contouren van het casco staan reeds op tekening. Naast het 3D tekenen van het gehele interieur, verzorg je ook de productie tekeningen en de stuk/bouwlijsten. Jouw collega's gaan er gelijk mee aan de slag, dus je ziet gelijk wat je ontworpen hebt. 

3D kunnen denken, alsmede ervaring met Inventor (wij werken met Top Solid Works, maar lijkt op Inventor) is een sterke pre. 

We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek” in Nieuwegein. Het gehele project duurt zeker tot eind 2020. Zeer waarschijnlijk gaan er meerdere schepen volgen. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs, net afgestudeerden en meer ervaren medewerkers die ons kunnen helpen. 

What else?

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

 

Je kunt natuurlijk ook direct Jerome Dirven bellen. Hij zit al midden in het project en weet het meest over wat we zoeken. Dan heb je gelijk de collega aan de telefoon waar je mee gaat werken. Je kunt hem bereiken op +31 (0)6 14 34 31 47

IMG_0818.jpg

Ik hoop dat je snel mijn collega wordt.

Joost van der Wal

bottom of page