top of page

True Classic met moderne

controle panelen

Electrical 

   Engineer

Ooit wel eens een schip achteruit met zijwaartse harde wind in de box gevaren. Best wel een adrenaline shot. Vooral vaart houden. Ooit wel eens schepen de kade zien raken? Ooit wel eens de crews aan boord gezien? Dat gaat bij dit schip verleden tijd worden. De auto parkeert inmiddels zelfstandig in. De drone blijft bij weer en wind op dezelfde positie. Dat ga jij voor ons realiseren in dit schip. 

Verder is het zo dat wij allemaal werktuigbouwkunde techneuten zijn. Wat wij maken moeten we kunnen zien. Maar in dit schip komt een uitgebreide elektrische installatie. Jij gaat naast de opdracht voor het inparkeren, het elektrisch systeem bewaken en een bedieningspaneel ontwerpen. En dat moet een ook een op afstand bedienbaar systeem worden, zoals wij thans in het huis van de toekomst ontwerpen. 

Voor de nieuwe eigenaar betekent dit straks vanuit zijn bed invaren en alles bedienen. 

 

Bemanning is niet meer nodig. De  nieuwe eigenaar kan straks met zijn familie zijn privacy behouden en geheel zonder stress de haven binnen varen. 

Kun jij dit voor ons realiseren?

 

Ben jij degene die misschien wel het meest essentiële toevoegt aan ons team en aan dit project? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

 

Jouw rol als Electrical Engineer binnen Shipborn

Als Electrical Engineer binnen Shipborn weet jij van dit schip een drone te maken met de meest moderne bediening van alle elektrische systemen inclusief draadloos aan boord. Je bent onderdeel van het kleine projectteam onder leiding van Jerôme Dirven, maar hebt een veto met betrekking tot de afwerking. We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek”in Nieuwegein. Het gehele project duurt 3-4 jaren, dus tot circa eind 2020.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoals je gelezen hebt zijn we een innovatieve startup met een zeer dynamische en een tikje chaotische omgeving. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die flexibel, pro-actief en zelfstandig zijn en ons inspireren met verfrissende ideeën.

 

What else?

  • Vers HBO diploma Elektrotechniek of (bijna) afstuderend​

  • Aantoonbare ondernemende ervaring

  • Ervaring met drones en draadloze systemen

  • Je moet met de eigenaar kunnen sparren

  • Houdt van een beetje pesten en een potje bier

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

 

Je kunt natuurlijk ook direct Jerome Dirven bellen. Hij zit al midden in het project en weet het meest over wat we zoeken. Dan heb je gelijk de collega aan de telefoon waar je mee gaat werken. Je kunt hem bereiken op +31 (0)6 14 34 31 47. 

Over een paar jaar kennen we niet meer anders.

bottom of page