top of page

Hoge kwaliteit

Handige studenten, die een bijbaan zoeken

Ben jij een student en zoek jij een bijbaan voor ca 20 uur in de werk, dan zouden wij jou een uitdaging kunnen geven.​

Heel veel werk gaat zitten in het bouwen van het interieur. Van het tekenen van componenten, tot het aansturen van een moderne apparatuur. En vervolgens moeten alle componenten in elkaar gezet worden en aan boord gemonteerd worden. 

Het is mogelijk om op verschillende tijden te werken, zoals in de avonden als in het weekeinde. Voorwaarde is dat je handig en betrouwbaar bent. 

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoals je gelezen hebt zijn we een innovatieve startup met een zeer dynamische en een tikje chaotische omgeving. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die flexibel, pro-actief en zelfstandig zijn en ons inspireren met verfrissende ideeën.

 

What else?

  • Studerend aan HBO of Universiteit, richting is niet belangrijk

  • Aantoonbare ondernemende ervaring

  • Talent voor looks en feels

  • Je moet met de eigenaar kunnen sparren

  • Houdt van een beetje pesten en een potje bier

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

 

Je kunt natuurlijk ook direct Jerome Dirven bellen. Hij zit al midden in het project en weet het meest over wat we zoeken. Dan heb je gelijk de collega aan de telefoon waar je mee gaat werken. Je kunt hem bereiken op +31 (0)6 14 34 31 47. 

Créer hier het schip 

   van jouw dromen

bottom of page