top of page

Hoge kwaliteit

(Leerling) (scheeps) interieurbouwer

Half november 2017 zijn we begonnen met de betimmering. Op 27 november hadden we een deadline: de onder-vloer moest erin liggen. 

We zijn gereed met het intekenen van het interieur, en gestart met het uit-frezen van de luiken. Vervolgens gaan we luiken maken. 

Inmiddels is ons bedrijf een erkend leerbedrijf.

Het betimmeren van dit schip is een groot karwei. Kennis van scheepsinterieur en streven naar vakmanschap zal de basis voor succes blijken te zijn. En dan gaan we op de meest moderne wijze produceren. De meeste interieur panelen willen wij op een freesbank pre-fab gereed maken. En daarna natuurlijk monteren. Voorlopig bouwen wij 1 schip, maar zelf dan denken wij dat wij op deze wijze efficiënt het interieur kunnen bouwen. 

Maar ondanks de meest moderne apparatuur, hebben wij veel hulp nodig. Zo bleek vandaag, want gaten komen er niet met een tekensysteem en freesbank in. Daarom hebben we hulp nodig. 

En dit varieert van vakmanschap tot tekenvaardigheid betreffende meubelbouw. 

 

Wij denken dat we heel veel leuke objecten voor jou in petto hebben. En laten we eerlijk wezen. Een schip is toch echt weer een volgende dimensie in het vak. 

Ben jij degene die misschien ons team gaat versterken? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

 

Jouw rol als (leerling) interieurbouwer?

Als interieurbouwer binnen Shipborn weet jij jouw vakmanschap, kwaliteitsbesef  en smaak optimaal in te zetten in het realiseren  van de looks en feels van dit schip. We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek”in Nieuwegein. Het gehele project duurt 3-4 jaren, dus tot circa eind 2020.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs en net afgestudeerden die ons kunnen helpen. 

 

What else?

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

 

Je kunt natuurlijk ook direct Jerome Dirven bellen. Hij zit al midden in het project en weet het meest over wat we zoeken. Dan heb je gelijk de collega aan de telefoon waar je mee gaat werken. Je kunt hem bereiken op +31 (0)6 14 34 31 47. 

bottom of page