top of page

Hoge kwaliteit

Interior 

   Designer

Wij zijn allemaal techneuten. Technisch gezien zal het allemaal wel goed komen. Daar hebben we nu al veel vertrouwen in. Echter als de nieuwe eigenaar straks met zijn familie het schip betreedt, zullen met name de 'looks en feels' bepalend zijn. Er moet een wauw effect gecreëerd worden. Maar ook de afwerking moet raffinement uitstralen.  

Ik heb eens een mooie grote bank in de winkel gekocht, een pracht object. Met veel moeite geïnstalleerd op de eerste verdieping. Hoe lelijk kan een mooie bank staan in een op zichzelf ook mooi interieur. Ik kon het wel beoordelen maar niet voorzien. 

Kun jij ons bij de hand houden, voorzien van leuke ideeën en waken over de kwaliteit?

 

Ben jij degene die misschien wel het meest essentiële toevoegt aan ons team en aan dit project? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

 

Jouw rol als Interior Designer binnen Shipborn

Als Interior Designer binnen Shipborn weet jij jouw creativiteit, kwaliteitsbesef  en smaak optimaal in te zetten in het maken, bewaken en plannen van de looks en feels van dit schip. Je bent onderdeel van het kleine projectteam onder leiding van Jerôme Dirven, maar hebt een veto met betrekking tot de afwerking. We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek”in Nieuwegein. Het gehele project duurt 3-4 jaren, dus tot circa eind 2020.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoals je gelezen hebt zijn we een innovatieve startup met een zeer dynamische en een tikje chaotische omgeving. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die flexibel, pro-actief en zelfstandig zijn en ons inspireren met verfrissende ideeën.

 

What else?

Créer hier het schip 

   van jouw dromen

bottom of page