top of page

Leerling scheepstimmerlieden

Medio 2018 zijn wij begonnen met het interieur. Het gehele binnenschip hebben wij gescand en vervolgens zijn wij begonnen met het intekenen van enkele meubels, wanden en plafonds. Ons idee is dat wij straks min of meer seriematig alle objecten kunnen zagen, frezen en boren. En vervolgens alle objecten kunnen samenbouwen. En daarna plaatsen.

December 2018 en januari 2019 hebben wij de eerste hut ingericht om te kijken of onze aanpak werkt. Om de dead line's in onze planning te gaan halen, zien we dat we nu klem lopen op mankracht. Slechts 1 hut is nu gereed, maar 80% van de binnenzijde moet dus nog. En vervolgens gaan we aan slag met de buitenzijde. 

 

Hoewel wij Shipborn zijn gestart als een start-up voor slechts 1 jacht, is er nu 95% zekerheid dat wij meerdere schepen gaan bouwen. Daarom zoeken wij nieuwe medewerkers voor een langere periode. 

Het team bestaat nu uit ca 10 jongens in de leeftijd van 19 tot en met 25 jaar. Het team is gelijkgestemd en saamhorig. Dat willen we zeker zo houden. Bij de selectie speelt leeftijd geen rol, maar wel het passen binnen het team. Ook al werk je bij een solide werkgever (GBS-international), binnen Shipborn bestaat een groot hobby gevoel. 

Screen Shot 2019-01-17 at 14.43.52.png

Sinds 2018 is ons bedrijf een erkend leerbedrijf. 

Wij denken dat we heel veel leuk werk voor jou in petto hebben. En laten we eerlijk wezen. Een schip is toch echt weer een volgende dimensie in het vak. 

Ben jij degene die misschien ons team gaat versterken? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

 

Jouw rol als (leerling) interieurbouwer?

Als scheepstimmerman binnen Shipborn weet jij jouw vakmanschap, kwaliteitsbesef  en smaak optimaal in te zetten in het realiseren  van de looks en feels van dit schip. We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek”in Nieuwegein. Het gehele project duurt zeker tot eind 2020. Zeer waarschijnlijk gaan er meerdere schepen volgen. 

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar stagiairs, net afgestudeerden en meer ervaren medewerkers die ons kunnen helpen. 

 

What else?

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

Ik hoop dat je snel mijn collega wordt.

Ruben van der Heijden

Screen Shot 2019-01-15 at 20.42.19.png
bottom of page