top of page

True Classic in Aluminium

Dit wordt de plek waar we de tijdelijke hal zullen gaan plaatsen medio juli 2017

Project

  engineer

Voel jij je tot 2020 thuis aan boord van een aluminium zeiljacht?

 

Shipborn is een vernieuwend bedrijf in Utrecht. Als spin off van een groter bedrijf combineren we de slagkracht en flexibiliteit van een startup met de zekerheid van een gevestigde organisatie. Gebruikmakend van innovatieve techniek en creatieve oplossingen gaan we zelf een boot bouwen!

 

Durf jij de uitdaging aan?

 

We zijn op zoek naar een bijzonder slag mensen. Techneuten die ondernemers zijn met een drang hun handen uit de mouwen te steken, verder te kijken dan de gebaande paden.. Deze passie en energie stoppen we samen in dit leuke project.  Betrouwbare teamplayers met een vriendschappelijk eerlijk karakter en doorzettingsvermogen die positief in het leven staan.

 

 

Project engineer

 

Ontrafel jij technische issues, koop je oplossingen in die je zelf installeert? Kom dan aan boord voor een voortvarende start  van je carrierè!

 

Jouw rol als Project engineer binnen Shipborn

 

Als Project engineer binnen Shipborn weet jij je vakkennis optimaal in te zetten in het maken, bewaken en plannen van de werkzaamheden. Je bent onderdeel van het kleine projectteam onder leiding van Jerôme Dirven. We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek”in Nieuwegein. Het gehele project duurt 3-4 jaren, dus tot circa eind 2020.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

 

Zoals je gelezen hebt zijn we een innovatieve startup met een zeer dynamische en een tikje chaotische omgeving. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die flexibel, pro-actief en zelfstandig zijn en ons inspireren met verfrissende ideeën.

 

What else?

 

  • Vers HBO diploma Werktuigbouwkunde of (bijna) afstuderend

  • Aantoonbare ondernemende ervaring

  • 2 rechter handig (ben je dit niet, is het een no go)

  • Je moet met de eigenaar kunnen sparren

  • Houdt van een beetje pesten en een potje bier

 

Oke, dat ben jij. Wie zijn wij?

 

Wij zijn Shipborn. fijn om je te ontmoeten. Beelden zeggen meer dan woorden:

Als je hier gek van wordt!!!! Als je deze video nog een keer 's nachts bekijkt? Dan moet je reageren!

(ps er zijn mooiere video's te vinden op de website van Claassen shipyard, maar die mochten wij hier niet tonen)

Wat bieden wij je niet?

Geen hiërarchie. De eigenaar zal 1 dag per week proberen mee te werken. Projectmanager Jerôme Dirven zal dagelijks aanwezig zijn.

Geen oeverloos geouwehoer, we bouwen samen een mooi schip. Niet te snel geloven in bewezen oplossingen. Wij maken zelf de juiste keuze en zijn innovatief.

 

Bij ons krijg je de ruimte om echt het verschil te maken. Heb je goede ideeën? Dan kun je met volle kracht vooruit. Onze organisatie en het project zijn in ontwikkeling en hierdoor is er veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheden. We bewandelen nieuwe paden en dat doen we met de nieuwste tooling die verkrijgbaar is. Daarnaast bieden we je werken op een speciale locatie in een vriendschappelijk teamverband voor een goed salaris . Maar het avontuur is voor jou de belangrijkste trigger om te solliciteren bij Shipborn. Genoeg uitdaging!?

 

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

Je kunt natuurlijk ook direct Jerome Dirven bellen. Hij zit al midden in het project en weet het meest over wat we zoeken. Dan heb je gelijk de collega aan de telefoon waar je mee gaat werken. Je kunt hem bereiken op +31 (0)6 14 34 31 47

Download hier het functieprofiel

bottom of page