top of page

True Classic in Aluminium

Stagiair(e) HBO

Werktuigbouwkunde

Ooit wel eens een schip achteruit met zijwaartse harde wind in de box gevaren. Best wel een adrenaline shot. Vooral vaart houden! Ooit wel eens schepen de kade zien raken? Ooit wel eens de crews aan boord gezien? Dat gaat bij dit schip verleden tijd worden. De auto parkeert inmiddels zelfstandig in. De drone blijft bij weer en wind op dezelfde positie. Dat gaan wij in dit schip realiseren. 

In januari 2017 hebben wij het casco van een Truly Classic 90 gekocht, welke wij enerzijds bloedmooi origineel qua looks willen maken, maar anderzijds willen uitvoeren met de meest moderne technieken. In juli 2017 hebben wij het casco overgebracht naar Utrecht, alwaar wij er een hal omheen hebben gebouwd. Vanaf september zijn wij begonnen aan het schip zelf. 

Op dit moment zijn wij in Utrecht met een groep van ca 7 werktuigbouw-kunde studenten. De studenten zitten in verschillende fasen. Soms betreft het afstuderen, soms net afgestudeerd. Maar we zijn allemaal werktuigbouwkundigen, ofwel we moeten kunnen zien wat we maken. Ons team zoekt 1 of meerdere universitaire studenten die bij ons een opdracht of afstudeeropdracht willen uitvoeren aan het onderwerp: "Dynamic Positioning / Intelligent Parking".

Voor de nieuwe eigenaar betekent dit straks vanuit zijn bed invaren en alles bedienen. 

 

Bemanning is niet meer nodig. De  nieuwe eigenaar kan straks met zijn familie zijn privacy behouden en geheel zonder stress de haven binnen varen. 

Kun jij dit voor ons realiseren?

 

Ben jij degene die misschien wel het meest essentiële toevoegt aan ons team en aan dit project? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

 

Jouw rol binnen Shipborn

Als Engineer binnen Shipborn weet jij van dit schip een 'drone' te maken met de meest moderne geautomatiseerde draadloze bediening van alle elektrische propulsion systemen.

 

De dagelijkse leiding bij Shipborn is in handen van Jerôme Dirven. Jij zult echter een zelfstandige rol vervullen onder leiding van de eigenaar. De eigenaar heeft ruime ervaring  met het begeleiden van afstudeerders. Het is mogelijk dat dit project te omvangrijk is. Het project kan eventueel door meerdere studenten worden uitgevoerd. Het project kan ook in delen geknipt worden. 

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoals je gelezen hebt zijn we een innovatieve startup met een zeer dynamische en een tikje chaotische omgeving. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die flexibel, pro-actief en zelfstandig zijn en ons inspireren met verfrissende ideeën.

 

What else?

  • Opleiding volgend of gevolgd aan:

    • Technische Universiteit Eindhoven - richting Automotive​

    • ​Technische Universiteit Delft - richting Systems & Control​

  • Ondernemend karakter

  • Ervaring met drones en draadloze systemen

  • Je moet met de eigenaar kunnen sparren

  • Houdt van een beetje pesten en een potje bier

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Top! Neem even contact op met Alber van Ekeren,  +31 (0)6 53 911 303. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Shipborn! Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv naar info@ekeren.nl

 

Je kunt natuurlijk ook direct Jerome Dirven bellen. Hij zit al midden in het project en weet het meest over wat we zoeken. Dan heb je gelijk de collega aan de telefoon waar je mee gaat werken. Je kunt hem bereiken op +31 (0)6 14 34 31 47. 

Inrichting Engine Room

Mooring has never been easier!

bottom of page